Duurzame zonwering

Samen met Vermeulen bvba realiseert u de beste oplossingen voor zonwering in Jabbeke. Omdat het team ook thuis is in andere domeinen, zoals elektriciteit en tegelwerken, kan u zelfs met alle gemak totaalprojecten laten uitvoeren.

Installatie zonwering

Het is uiteraard leuk als de zon schijnt, maar soms kan ze ook storend zijn. Overvloedige lichtinval, te hoge temperaturen in de woonomgeving,... het zijn maar enkele ongemakken die Vermeulen bvba graag voor u verhelpt.

In de provincies West- en Oost-Vlaanderen installeren de broers Vermeulen dagelijks handige toepassingen voor zonwering. Hiervoor wordt meestal gewerkt met de topproducten van Verano, een merk dat gekend is voor de mooie afwerkingsgraad, goede materiaalkeuze en duurzame kwaliteit.

Modellen zonwering

Zonwering bestaat in verschillende maten en modellen. Tijdens een werfbezoek geeft het team van Vermeulen bvba in Jabbeke graag meer uitleg over alle mogelijkheden. Uiteraard wordt er gekeken naar uw wensen en verwachtingen, maar ook de mogelijkheden van de bestaande woning worden onder de loep genomen.

U heeft onder meer de keuze uit:

  • screens en rolluiken
  • zonwering en automatische rolluiken
  • terrasoverkappingen
  • ...

Bekijk alvast enkele voorbeelden van onze realisaties in onderstaande fotogalerij.