Vermeulen bvba is uw ervaren loodgieter uit Jabbeke

Davanni Vermeulen van Vermeulen bvba heeft meer dan 15 jaar ervaring als gecertificeerd gasinstallateur en loodgieter in Jabbeke. In de provincies West- en Oost-Vlaanderen kan u 24/7 beroep doen op deze vakman dankzij telefonische permanentie.

Familiebedrijf in sanitair

Na een jarenlange tewerkstelling als loodgieter bij een collega-vakman in de regio, startte Davanni Vermeulen zijn eigen bedrijf. Onder meer voor sanitair en  verwarming kan u hier terecht. Ook het vervangen van bestaande verwarmingsketels en het uitvoeren van totale badkamerrenovaties behoort tot de mogelijkheden.


Samen met zijn broer Givrotti werkt Davanni dag in dag uit voor verschillende particuliere en zakelijke klanten in de regio. Stephanie, de echtgenote van Davanni, verzorgt onder meer de planning van de werven en de boekhouding. Het hele bedrijf is een hecht familieteam en dat merkt u. Vermeulen bvba levert een onberispelijke service en goed vakmanschap, hier krijgt u alles waar u recht op heeft.

Installaties en sanitair

Voor diverse installaties, reparaties en sanitair staan Davanni en Givrotti voor u klaar. Davanni is voornamelijk gespecialiseerd in sanitair en verwarming.

Offerte en contact

Heeft u interesse in de diensten van Vermeulen bvba? Neem dan contact op via het contactformulier. Na een werfbezoek ontvangt u een gratis prijsofferte die overzichtelijk is en rekening houdt met uw wensen en verwachtingen. Kan u zich vinden in het voorstel, dan begeleidt iemand van de firma u mee naar de toonzaal waar u een keuze kan maken uit verschillende materialen en installaties. 

Gecertificeerd gasinstallateur

Alle gasinstallaties vakkundig geïnstalleerd naar de strengste veiligheidsvoorschriften. Zowel voor sanitair en verwarming.

CERGA